apotek

Om Oss

Välkommen till ett av Sveriges främsta onlineapotek, där du kan köpa generiska och märkesmediciner online på ett säkert sätt. Vi är fast beslutna att förse dig med säkra, pålitliga och prisvärda mediciner från licensierade apotek. Vårt mål är att göra det enkelt för dig att få de recept du behöver, utan att behöva lämna bekvämligheten av ditt eget hem. Vi arbetar med licensierade farmaceuter och sjukvårdspersonal för att säkerställa att våra produkter håller högsta kvalitet och att de uppfyller alla lagliga och säkerhetsstandarder. Vi förstår att kostnaden för mediciner kan vara en börda för många människor, vilket är anledningen till att vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och rabatter på många av våra produkter. Vi erbjuder även snabb leverans, så att du kan få dina mediciner så snabbt som möjligt. Vår webbplats är lätt att använda, och vi är mycket noga med att skydda din integritet och personlig information. Vi använder den senaste tekniken för att säkra vår webbplats och transaktioner, så att du kan lita på att din information är säker hos oss.

FAQ

Om du har några frågor eller funderingar finns vår kundtjänst här för att hjälpa dig. Vi är tillgängliga via sidan ``Kontakt`` eller livechatt för att svara på alla frågor du kan ha om våra produkter eller tjänster.

Vad gör onlineapotek ?

Ett onlineapotek kan ge dig ett enkelt och privat sätt att köpa receptbelagda och receptfria läkemedel, ofta till mer överkomliga priser. Onlineapotek är särskilt praktiskt om du bor på landsbygden, inte kör bil eller om du är handikappad, skröplig eller hemma.

Kan jag ändra min leveransadress efter beställning ?

Ja, du kan ändra din leveransadress efter beställning till önskad plats så länge din beställning inte har skickats ut.

Behöver jag ett recept innan jag beställer ?

Du kan beställa från oss utan recept för små till medelstora beställningar, men vi föreslår att du kontaktar en läkare för lämplig dosering.

Hur säker är din medicin ?

Alla mediciner som säljs här är från EMA-godkända tillverkare

Vad exakt händer efter beställning ?

Efter beställning får du ett e-postmeddelande om hur du gör betalningen som efter avslutad och bekräftelse får du spårningsinformationen för ditt paket inom 1-3 timmar

Levererar du medicin över hela Europa ?

Ja, våra leveranstjänster är inte bara begränsade till Sverige. Vi började leverera över hela Europa i februari 2020 och har hittills fullföljt hundratals beställningar.

Kan jag välja ett lämpligt leveransdatum för min beställning ?

Ja självklart, du kan välja önskat leveransdatum och tid genom att kontakta oss direkt efter att du har lagt din beställning eller nämna det i anteckningssektionen vid kassan.

Ger du spårningsinformation på beställningar ?

Ja, vi tillhandahåller spårningsinformation för varje beställning du gör hos oss.

Får jag en återbetalning om min beställning inte kommer fram ?

Ja, vi ger en återbetalning för alla misslyckade leveranser och defekta produkter (också bruten försegling). Vi accepterar inte returer av hälso- och säkerhetsskäl.